Vrijdag 4 januari 2019

Jef Neve & Teus Nobel

Jef Neve, alom bekend in Vlaanderen als veelzijdig pianist en componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft niet meer geïntroduceerd te worden.

Bij het maken van zijn meest recente album „Spirit Control”, deed hij voor het eerst beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing was heel groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was in studio. De samenwerking tijdens de opnames was zo goed dat Jef besloot om Teus ook te gaan meenemen bij de Spirit Control-shows in Nederland, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie allen maar groeide. Op 4 januari mogen we het duo ook verwachten op ons podium.

https://www.jefneve.com/


Programma:
17h30 Doors
19h00 Eliseo in XYZ lounge (voor tickethouders)
20h30 Jef Neve & Teus Nobel
22h00 Olivier Tjon in XYZ lounge (free entrance)
01h00 End


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt tot 120 personen. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

Eliseo

Eliseo Rentería is een in Argentinië geboren singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist. Momenteel studeert compositie aan het koninklijk conservatorium in Antwerpen. Ondertussen werkt hij aan zijn eerste studio album.

https://www.facebook.com/eliseo.renteria

Na het concert

Olivier Tjon

Olivier Tjon droeg met gewaagde concepten zoals Feel the Funk en Goodlife zeker zijn steen(tje) bij aan het Gentse nachtleven. Met datzelfde buikgevoel waarmee hij deze concepten opbouwde, trok hij de aandacht van grote merken. Zo dacht hij mee aan een manier om via een merk een bepaald gevoel te creëren bij jongeren. Met deze intuïtie startte hij ook het marketing bedrijf Beyond Reason op. Om via neurowetenschappen, gedragseconomie en evolutionaire psychologie het koopgedrag te analyseren. Een heel interessante meneer om op z’n minst te zeggen.

https://www.facebook.com/Beyond-Reason-1677321382514040/