Donderdag 3 Januari 2019

Tourist LeMC Try-out Show

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC is helemaal terug van weggeweest. In oktober lanceerde hij zijn nieuwe single "Spiegel". Sindsdien is deze te horen op zowat elk radiostation.

Eerder deze maand verscheen zijn nieuwste album: "We Begrijpen Mekaar". Op 18 januari speelt hij in zijn thuishaven, Antwerpen (Lotto Arena), maar niet zonder eerst een voorproefje te geven op Zebrawoods met een try-out show!

https://www.facebook.com/TouristLemc/


Programma:
17h30 Doors
19h00 Luie Louis in XYZ lounge (voor tickethouders)
20h30 Tourist LeMC Try-Out Show
22h00 Black Mamba in XYZ lounge (free entrance)
01h00 End


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt tot 120 personen. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

Luie Louis

Luie Louis (Louis Wouters, 1992) is een jonge Antwerpse rapper en producer. Hij richtte op zijn achttien jaar het hiphopcollectief Netwerk op en bracht een succesvol gelijknamig album uit in 2014. De afgelopen jaren speelde hij heel wat grote en kleine podia in Vlaanderen en werkte zich zo in de spotlights als één van de grote beloftes van de Belgische hiphopscene. In 2017 releaste hij zijn eerste solo album Love Life Louis.

https://www.facebook.com/LuieLouisRoedel/

Na het concert

Black Mamba

Black Mamba is een Gentse plaatjesdraaister en het alter-ego van Noonah Eze. Met haar eigen mix van personal favourites, R&B classics en een goede vleug new school hiphop brengt ze een interessante nieuwe golf in het uitgaansleven. Ze is geen vreemde meer bij Studio Brussel, Kompass Club en Rock Werchter, drie sets in één avond is ook geen uitzondering voor haar. Als je haar nog graag wil zien doe het dan snel, want voor je het weet veroverd ze de hele wereld.

https://www.facebook.com/blckmmb/