Vrijdag 28 December 2018

The Sore Losers

The Sore Losers hun vierde plaat ligt nog maar net in de rekken: Gracias Señor, geproduced door James Petralli en Steve Terebecki van White Denim.

Dat hield hen niet tegen om al knallende shows in de C-Mine, De Kreun en Het Depot te geven. Dit jaar kan hun lijstje aangevuld worden met Zebrawoods. Rock represented!

https://thesorelosers.com/


Programma:
17h30 Doors
19h00 Blackup in XYZ lounge (voor tickethouders)
20h30 The Sore Losers
22h00 Katia Vlerick in XYZ lounge (free entrance)
01h00 End


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt tot 120 personen. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

Blackup

In 2010 ontstond de old school punk rock and roll band uit Gent. Met Steven (Fifty Foot Combo) in de gelederen, hebben ze reeds twee platen uitgebracht en enkele Europese tours achter de rug. Hun derde plaat is op komst. Voor fans van Wipers, Hives, the Saints and Wire, Come and join us. It’s fun!

https://www.facebook.com/blackupblackup/

Na het concert

Katia Vlerick

Katia Vlerick ademt al van jongs af aan pop en rock muziek. Zo scheurde ze elke foto van Duran Duran uit de Belgische muziek magazines. Later bood één van die magazines, namelijk HUMO, haar ook een job aan. Al snel werd ze een vaste waarde voor de legendarische TTT-pagina’s. Na haar avontuur bij HUMO kreeg Katia de kans om haar liefde voor rockmuziek te delen met het grote publiek. Op Studio Brussel kreeg ze het programma Rock Ahoy, waar ze steeds in thema verschillende alternatieve rock anthems draaide. Ondertussen maakte ze ook naam als DJ, zo stond ze onder meer in de Charlatan en Jolly Joker