Donderdag 27 December 2018

't Hof Van Commerce

In 2018 bestaat ’s lands meest legendarische hiphopband 20 jaar, en dat willen ze vieren met een feestje. Meer dan één zelfs. Na wat zijprojecten, een paar kilo’s minder en wat jaartjes schoner, zijn de mannen van ’t Hof van Commerce weer helemaal klaar om hun funk, soul en partymuziek met iedereen te delen.

Met al hun hits en wat nieuw voer duiken ze even enthousiast als voorheen de podia op. De hiphop zit nog steeds in hun lijf. Met ontembare motivatie, onuitputtelijke energie, en vooral veel goesting rappen ze over vanalles en nog wat: vrouwen, God, drugs, en zichzelf. Met een grappige noot én heel veel originele beats.

Dus, fans van Buyse, 4t4 en Kowlier: kom mor ip en mis dit niet!

https://www.facebook.com/hofvancommerce/


Programma:
17h30 Doors
19h00 d'Expediteurs in XYZ lounge (voor tickethouders)
20h30 't Hof van Commerce
22h00 Soul Shakers in XYZ lounge (free entrance)
01h00 End


Voorverkoop: €18
Aan de kassa: €25

Het middenplein, met foodtruck, is doorlopend open. Let op, plaatsen in de XYZ lounge zijn beperkt tot 120 personen. Eigen drank is niet toegestaan in onze lounge, tent en middenplein.

Voorprogramma

d'Expediteurs

Volgroeide hiphop met veel live-feel, een sprankeltje jazz, een snuifje funk en een soeplepel soul. Het project vloeide voort uit het album "Bal Populaire" van mc No Exp. aka Bram Lagast die voor zijn album samenwerkte met onder andere Brihang, Flip Kowlier en Jeffrey Jefferson (Ertebrekers).

https://www.facebook.com/dexpediteurs/

Na het concert

Soul Shakers

De chefs: Soul Shakers, de ingrediënten: airhorns, een stevige bas en exotische vocals, het resultaat? Jump up madness! Het DJ-duo krijgt met hun tropische beats direct het publiek op de dansvloer. Denk Buraka Som Sistema meets The Prodigy en Beastie Boys op tournee met Major Lazor. Bij Studio Brussel zijn ze alvast fan, jij ook?

https://www.facebook.com/soulshakers/